Ervaring met alle merken en modellen
Goedkoper dan de merkdealer

Onderhoud


Regelmatig onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van je auto. Bovendien zorgt het ervoor dat je veilig en met vertrouwen kan rijden. Met een goed onderhouden auto sta je niet snel met pech langs de weg én je bent dure reparaties voor. Dat scheelt behoorlijk in je portemonnee.

 

Onderhoud – net zo goed als bij de dealer alleen goedkoper

 

Onderhoud bij Autocentrum Duivendrecht:

   De beste zorg voor je auto

   Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf

   Ervaring met alle automerken en modellen

   Altijd behoud van fabrieksgarantie

   Onderhoud volgens fabrieksspecificaties met BOVAG Garantie

 

Waarom is auto-onderhoud zo belangrijk?

Door de auto regelmatig te laten onderhouden, rijd je veilig en heb je minder kans dat je onderweg met pech komt te staan. Doorrijden met versleten of kapotte onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook schade aan andere onderdelen veroorzaken. Onnodig dure reparatie is dan vaak het gevolg. Denk maar eens aan de rubber hoezen van de aandrijfassen: als hierin door slijtage een scheurtje ontstaat, ontsnapt het smeervet en gaat de aandrijfas kapot.

 

Hoe vaak moet een auto onderhouden worden?

Wij adviseren om de auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto volstaat vaak één onderhoudsbeurt per jaar. Oudere auto’s waar al veel kilometers op de teller staan, moeten wat vaker gecontroleerd en onderhouden worden. Uiteraard houden we dit voor je bij, en laten we je weten wanneer je auto weer een onderhoudsbeurt nodig heeft.

 

Wat is het verschil tussen een grote en kleine onderhoudsbeurt?

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig vervangen. Olie en filters worden op tijd vervangen en de vloeistoffen worden bijgevuld. Als je tijdens de grote beurt ook meteen een APK-keuring laat doen, is de APK-keuring gratis!

Bij een kleine beurt wordt de motorolie ververst en het olie- en interieurfilter vervangen. We kijken de auto op tientallen essentiële punten na, waaronder de remmen, verlichting en vloeistoffen. 

onderhoud

Onderhoud voor alle merken

Bij ons werken echte alleen vakbekwame automonteurs. We hebben verstand van alle automerken en beschikken over de modernste diagnoseapparatuur, gereedschappen en kennis om je auto goed te onderhouden.

 

Kosten onderhoudsbeurt personenauto’s

De kosten voor een onderhoudsbeurt van je auto zijn afhankelijk van het onderhoudsschema van de fabrikant. Wij geven je van tevoren altijd een duidelijke kostenindicatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kosten onderhoudsbeurt caravans en aanhangwagens

Een onderhoudsbeurt voor aanhangwagens en caravans kost € 172,43.

 

Hoelang duurt een onderhoudsbeurt?

Met een onderhoudsbeurt zijn onze monteurs een paar uur bezig. Je laat je auto bij ons achter en wij bellen je wanneer je hem weer op kunt halen. Kom je hierdoor in de problemen? We hebben een leenfiets en leenauto die je kunt gebruiken.