Ervaring met alle merken en modellen
Goedkoper dan de merkdealer

Reparaties


Is er iets kapot aan je auto? Wij repareren je auto deskundig en zorgen ervoor dat de kapotte onderdelen vervangen worden. Mocht een reparatie onverwacht langer duren of toch duurder uitvallen, dan overleggen we altijd met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Reparaties – net zo goed als bij de dealer alleen goedkoper

 

Reparaties bij Autocentrum Duivendrecht:

   Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf

   We gebruiken originele onderdelen, tenzij een alternatief goedkoper voor je is

   Ervaring met alle automerken en modellen

   Altijd behoud van fabrieksgarantie

   Gecertificeerde monteurs met de modernste technische kennis

 

Ervaren monteurs en de modernste apparatuur

ReparatiesBij Autocentrum Duivendrecht weet je zeker dat je auto in goede handen is. Onze monteurs kennen het klappen van de zweep en zijn ervaren met talloze reparaties en storingen. We voeren de reparatie snel uit waarbij we de modernste technieken en apparatuur gebruiken.

Je kan altijd op korte termijn bij ons terecht en je mag altijd onze leenfiets of leenauto gebruiken. 

 

Onderdelen

Wij gebruiken bij onze reparaties altijd 1e klas kwaliteitsonderdelen. Merken die we onder andere gebruiken zijn: Michelin, Monroe, NGK, SKF, Bosch, Brembo en Gates. Deze merken worden ook op nieuwe auto’s vanuit de fabriek gemonteerd. Je profiteert mee van de scherpe inkoopprijzen die wij voor deze onderdelen hebben.

Er zijn situaties waarin we adviseren om een alternatief onderdeel te monteren. Bijvoorbeeld omdat het veel goedkoper voor je is. Dit overleggen we natuurlijk met je, zodat je zelf kunt beslissen welk onderdeel er in jouw auto komt.