Ervaring met alle merken en modellen
Goedkoper dan de merkdealer

Schade en taxatie


Deuk, kras, steenslag of andere schade opgelopen? Wij herstellen autoschade snel en vakkundig. Ook voor schadetaxatie kun je bij ons terecht. Wij regelen de schade-expert en zorgen voor de afhandeling met je verzekeraar. 

Schade en taxatie – Wij regelen je schade van het begin tot het eind

 

Schade en taxatie bij Autocentrum Duivendrecht:

   Expert in het herstellen van autoschade

   Ook voor ruitschade   Wij taxeren de schade en regelen de expert   Wij handelen alles af met je verzekeraar   Gratis vervangend vervoer
 

Ik heb schade, wat nu?

polijstenAutocentrum Duivendrecht regelt je schade van het begin tot het eind. Als je autoschade hebt, is het verstandig om de schade eerst door ons te laten bekijken. Wij maken dan een globale taxatie die je kunt doorgeven aan je verzekering.Van je verzekering krijg je vervolgens te horen wanneer er een schade-expert naar je voertuig komt kijken. Wij taxeren de schade en indien mogelijk repareren wij de schade meteen.Vergeet niet het kentekenbewijs van de auto mee te brengen als je voor schade komt, wij hebben dan meteen alle gegevens bij de hand. Als je de schade zelf moet betalen, kijken we met je mee wat financieel de beste oplossing is. 

Uitdeuken zonder spuiten

Onze schadeafdeling maakt onder andere gebruik van de techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’. Een techniek waarbij de auto in een speciale afdeling van het schadeherstelbedrijf grondig wordt onderzocht. Het strijklicht van twee TL-buizen verandert daar op de plaats van de deuk in een cirkel of ovaal, waardoor de monteur de schade goed in beeld krijgt. Na reparatie sluiten de lichtbanen van de twee TL-buizen weer naadloos aaneen. De originele lak blijft behouden en er treedt geen kleurverschil op. Met deze schadetechniek realiseren we een kostenbesparingen van gemiddeld 50%. Soms zelfs meer!Voor grotere schadegevallen/spuiten/plamuren etc. kun je uiteraard ook bij ons terecht.